HDMI kimenetes SET TOP BOX

2011.09.01-én hatályba lépő ÁSZF értelmében a DIGI Kft. műholdas szolgáltatás keretén belül is lehetőség nyílt HDMI kimenettel rendelkező BOX igénylésre.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges egy digitális jelvételre alkalmas HDMI kimenettel ellátott SET TOP BOX használata, melynek tartozékát képezi egy ún. CA modul.

Fontosabb részletek: - A szolgáltatás megrendelhető vásárlásos és bérletes konstrukcióban is. - Egy ügyfél 1 db SET TOP Box-ot rendelhet. - Új, illetve már meglévő előfizetés esetén 1 év hűségidő vállalása mellett igényelhető. - A berendezés műszaki alkalmasságára a DIGI 1 év jótállást vállal. - Bérléses konstrukció választása esetén havi bérleti díj és egy egyszeri, egyösszegű kaució megfizetése szükséges. - Vásárlásos konstrukció választása esetén az eszközök megvétele szükséges.

HDMI SET TOP BOX havi bérleti díja 1 000 Ft HDMI SET TOP BOX kaució összege 60 000 Ft

HDMI SET TOP BOX vételára 70 000 Ft

Az igénylés menete: - Igényléstől számított 30 napon belül értesítjük ügyfeleinket a SET TOP BOX átvételi lehetőségeiről. - Az eszközöket kizárólag az ügyfélszolgálatokon lehet átvenni, ahol egyben a szerződéskötés is megtörténik.

- Amennyiben műholdas szolgáltatással még nem rendelkező előfizető köt szerződést, úgy a szerződéskötést követően 48 órán belül a szolgáltatást az előfizető részére – a szolgáltatás bekötésére vonatkozó ÁSZF szerinti díjazás mellett – beüzemeljük.

- Meglévő ügyfél a következő korlátozások figyelembe vételével igényelheti a szolgáltatást: - 1 db már meglévő bérelt beltéri egység mellé igényelhető - 2 db vagy annál több meglévő bérelt beltéri egység mellé csak abban az esetben igényelhető, amennyiben az ügyfél az általa bérelt valamelyik beltéri egységet a személyesen visszaszolgáltatja az ügyfélszolgálaton, a HDMI-s SET TOP BOX-ot pedig átveszi ott. - 2 db saját tulajdonú beltéri egység mellé 3. SET TOP BOX igényelhető

További részletek a személyes ügyfélszolgálati irodákban.